Du är här

Det stora svenska vemodet

Det stora svenska vemodet

Book author: 
Utgivningsår: 
2009
Sidor: 
511
ISBN: 
978-91-85653-37-9
Inbunden

Sverige efter många år utomlands. Här återser han sin stora brokiga familj och kastas omedelbart in i ett drama som får honom att ompröva hela sin livssituation. Vad ingen känner till är att den unge mannen bär på en dödlig sjukdom och bara har dagar kvar i livet. Skipper fattar ett ödesdigert beslut. Han ska ge sig av ut över isen och uppsöka den plats där han en gång lämnade kvar sitt hjärta.

Under en gnistrande klar vinternatt får Skipper återuppleva hela sin stormiga ungdom bland militanta veganer och dekadenta NHL-proffs. Men framför allt får han möjlighet att ta ett sista farväl av sitt livs största kärlek, den beryktade elitsoldaten kapten Klinga. 

Carina Dahl följer upp läsarsuccén Familjelyckan med en storslagen vuxensaga som tar kärleken över könsgränserna in i en helt ny dimension. I Det stora svenska vemodet finns en bedövande smärtsam dramatik och omtumlande erotisk laddning som går rakt in i hjärtat. Handlingen är till stora delar förlagd till den svenska kusten, men tar oss också med ut i Europa och till Afrika.